CreaMea

Everlasting bouquet

Väderleksrapporterna säger att vintern och snön kan vara på väg. Det är alltså hög tid att göra iordning på balkongen. Förmiddagen ägnade jag därför åt balkong-fix. Känns tråkigt att klippa ner växter som fortfarande grönskar men sånt är livet. Nu tar en ny årstid vid.

Förutom att jag under några timmar fick möjligheten vara ute i solen, och ta en sista balkongfika, kom jag också på lösningen till ett formproblem som jag brottats med ett tag (återkommer till detta längre fram). Oftast dyker mina lösningar upp när jag gör något helt annat.

Version 2

Spiralen är en spännande och komplex form som använts som symbol sedan stenåldern. I naturen kan vi se dess livsomvälvande kraft i fenomen som tromber, orkaner och virvlar. Mina spiraler är kanske inte lika kraftfulla men de är färggranna. Här provar jag om de storleks- och formmässigt passar in i en av mina andra former.

Version 2

Dagen därpå utökade jag samlingen och sedan band jag ihop dom på samma sätt som jag gjorde med Blomklockor med knorr (tidigare inlägg). Men istället för att hänga upp dom gjorde jag en bukett av dom.

img_2781

I botten på buketten satte jag en kylskåpsmagnet.

Kylskåpsmagnet Bukett

Kylskåpsmagnet Bukett

Det fiffiga med den här buketten är, förutom att den aldrig vissnar, att man själv kan välja färger och…

Version 2

vänder man på spiralen får man ett annat uttryck.

Fick precis veta att temperaturen i vissa delar av södra Sverige, där det varit lä, uppgått till drygt 15 grader. Snön känns nu lite längre bort och det är helt ok med mig.

Önskar er alla en solig söndag!

 

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

© 2020 CreaMea

Tema av Anders Norén