Soon very soon…

Hemskt ledsen att ni inte hört något från mig på sistone men jag lovar att det kommer något snart.

Anledningen till att jag inte hunnit med bloggen senaste tiden är att jag haft fullt upp med att undersöka om några av mina idéer (som jag ännu inte delat med mig av här på bloggen) håller för en patentansökan. Det är spännande, intressant och tidskrävande och vi får väl se vart det landar. Håll gärna tummarna!

Tills vi hörs igen vill jag bara dela med mig av några roliga karaktärer som jag lyckats fånga på bild. En av dem tycker jag liknar Sir Väs, ni vet ormen i Robin Hood -filmen. Han verkar ha tagit över ett av Stockholms kyrktorn. Jag vet inte vad jag ska tycka om det för jag litar inte riktigt på honom. Han verkar smida planer i det fördolda och måste ha ett visst mått av hybris. Varför skulle han annars sikta så högt?

Sir Väs/ Sir Hizz?

Den glada gubben dök upp en tidig morgon när jag som vanligt väntade på tunnelbanan. Jag hade aldrig sett honom tidigare och ändå stod jag bara något steg från där jag brukar stå på perrongen. Det låter kanske konstigt men jag kände mig sedd av “honom” och jag bar med mig det fantastiska leendet hela dagen. Och nu när jag vet att “han” finns där, och jag behöver ett leende på morgonkvisten, kan jag alltid söka upp “honom”.

Hoppas också ni hittar ett leende när ni behöver det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *