Love heals all

Snart fyller min syster år och ett tag tänkte jag att hon skulle få ett, av mig, specialdesignat örngott i födelsedagspresent. Men så kom jag på att hon nog mer skulle uppskatta om jag gjorde två likadana örngott – ett till henne och ett till min svåger. Vilka färger och mönster som skulle kunna passa var inte helt lätt att komma fram till. Det är viktigt att örngottet känns tilltalande för den som ska använda det, annars förlorar man effekten dvs den förhöjda känslan. Det knepiga för mig är att jag saknar programvara för att kunna skapa mönster från grunden på datorn. Istället måste jag vara påhittig och klura ut andra lösningar.

Efter en del bearbetning av en färgglad teckning fick jag fram ett mönster som jag kände mig nöjd med. För säkerhets skulle kollade jag av mönstret med min svåger.

Själva poängen med Sova på saken -serien är att mönstret består av symboler för det man vill hela, skapa, åstadkomma eller förändra. Därför brukar jag börja med symbolerna när jag gör mönstret. Den här gången började jag i en annan ända och behövde därför komplettera mönstret med symboler i efterhand. I Dr Joe Dispenzas meditation Blessing of the Energy Centers välsignar man andra chakrat med “Love heals all”. Det kändes som en text som skulle kunna funka bra på sängkläder, i många av livets skeden och för många olika människor dvs både för min syster och hennes man.

För att den tillagda texten inte skulle dominera för mycket fick den istället bli lite av ett dolt budskap. Ni vet den typen av budskap som lär finnas i Leonardo da Vincis målningar Mona Lisa och Nattvarden.  

(Pilarna pekar på den vita texten som här bara kan anas men som är fullt läsbar på det färdiga tyget om man tittar noga.)

 

Nästa steg var att beställa tygtryck och uppsyning av örngotten. Efter fem veckor fick jag leveransen, och nu i helgen blir det överlämning till min syster. Tjoho 🙂

Önskar er alla en härlig helg!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *