Nya mönster

Som ni ser har jag fortsatt att jobba med tankeleken att man likt språkinlärning kan lära träna/lära hjärnan att producera det man behöver när man sover. Genom att, strax innan man somnar, titta på symboler av det man behöver och sedan sova på ett örngottsmönster gjort av dessa symboler – ett symboliskt kvantumfält – ger man förhoppningsvis hjärnan en hint om vilka möjligheter ur det oändliga kvantumet man väljer.

Hittills är det släkt och vänner som jag gjort örngotten till. Oftast vet man, eller åtminstone tror sig veta, vad de tycker sig sakna här i livet, vilket gör det lättare att tänka sig in i vilka symboler som just deras “kvantumfält” skulle kunna innehålla. Det kan handla om olika hälsoproblem, energibehov, stressnivåer men även rent materiella saker som om man äger dom kan förebygga förhöjda stressnivåer och sjukdom.

  

Det här mönstret består av symbolen som ni ser till höger om örngottet. Symbolen är ett bearbetat foto av sedlar i olika valörer.

  

Till det här örngottet har jag jobbat med ett av kroppens system (urinsystemet) som symbol. Jag har gjort en tolkning/skiss av olika bilder på systemet som jag sett och kombinerat det med en annan symbol/ordlek: HealthyWealthy.

Här har jag använt en skiss av en växt och kombinerat den med symbolen HealthyWealthy i olika färger.

Enligt vissa så krävs det en “förhöjd känsla” kring det som man vill ska ske och det kan man få t ex genom att något nytt och oväntat sker. Min förhoppning har varit att de som jag gjort örngotten till ska bli överraskade och glada över mönstren eller för att jag tänkt på dem och lagt energi på att skapa något specialdesignat enbart för dem.

Men det bästa av allt är att örngottet går att sova på alldeles oavsett om man bryr sig om teorier om kvantumfält eller linte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *