Sov på saken

 

“Sov på saken” är en serie mönster med symboler specialdesignade för användaren.

Kroppen återhämtar och regenererar sig när vi sover och det sägs att man lär sig ett nytt språk bäst om man lyssnar på det strax innan man somnar. Jag har lekt med tanken att man på samma sätt kan “lära” eller instruera hjärnan att läka kroppen genom att titta på, och sova på, mönster skapade av symboler för det som på olika sätt behöver helas, förnyas eller tillföras. Tanken är att hjärnan ska uppfatta mönstret som en outsinlig källa av alternativ eller valmöjligheter.

Bakgrunden är att jag senaste tiden intresserat mig för placeboeffekten och hur man med olika meditationstekniker ska kunna lära sig att ur “A Quantum field of Possibility” välja det hela, friska osv.

De flesta tankar vi tänker idag är samma som igår. Gång på gång återupprepar vi det vi tänkte igår och därför blir vi också lätt beroende av våra minnen. För att bryta den cirkeln behöver man koppla ihop ett nytt val/alternativ med en förhöjd känsla, en känsla som överträffar den tidigare känslan så att det blir det vi minns. Det betyder att minnet av att man t ex har ont behöver ersättas med ett nytt minne, ett utan smärta.

Kanske lättare sagt än gjort men det verkar finnas de som klarar det så det kan vara vara värt ett försök och förhoppningsvis förhöjs känslan av att man får ett nytt örngott med oändliga möjligheter 🙂 För visst vore det fantastiskt om vi kunde hela oss själva men tror man inte att det är möjligt kan man ju alltid “sova på saken”… örngottet alltså.

Bilden högst upp på sidan visar ett kuddfodral med dragkedja. Mått 60×40 cm. Tyg: Bomullsatin Lomma Tryck: Reaktivt  Mönster: CreaMea

Nedan ett örngottsmönster i samma färgskala.

 

(Örngott 60×50, Tyg: Bomullsatin Alnarp GOTS Eko. Tryck: Reaktivt Tygmönster: CreaMea)

Hoppas ni alla får en härlig söndag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *